EUR

sv

en

sv

th

Om skinhandel

skinhandel.com

Skinhandel är en marknadsplats som strävar efter att vara enkel och användbar för att köpa och sälja föremål med andra användare samt ta ut riktiga pengar för skins.
Notera att vi eller våra bottar INTE kommer lägga till dig på steam för transaktioner eller andra ärenden. Detta är med hög sannolikhet en 'scammer'. Se upp för imitatör och se till att rapportera dem om ni stöter på någon. All kundkontakt sker genom e-post.

Varför dyker formuläret för Användarinställningar fram hela tiden?

Det beror på att du fortfarande har obligatorisk information att ange för att få full tillgång till webbplatsen.

För att slutföra det, var noga med att fylla i all obligatorisk information, klicka på Godkännande av användarvillkor och bekräfta e-postbekräftelse som skickas till dig efter att du har skrivit in din e-post.

Var hämtar ni "Rekommenderat pris" ifrån?

Det rekommenderade priset hämtas från SteamAnalyst API, som hämtar det dagliga marknadspriset från steam.

Finns det några risker med att använda era bottar?

Det finns ingen risk med att använda våra bottar när du lägger in eller tar ut föremål.

Se till att du alltid klickar på direktlänken till den bytesförfrågan som pollas direkt på webbplatsen eller jämför den med den genererade säkerhetstoken som finns i byteförfrågan.

Om en bytesförfrågan för ett föremål som ska upp på marknaden går igenom men inte dyker upp i ditt förråd, vilket kan hända men är sällsynt, beror det med hög sannolikhet på att Steam tjänst inte var tillgänglig för tillfället.

Föremålen kommer dock inte att försvinna någonstans, skicka oss ett kundärende eller mejla till support@skinhandel.com så löser vi det så snart som möjligt.Varför har jag inte fått någon bytesförfrågan?

Se till att ditt steam förråd är inställt på allmän i Steam-inställningar och att din angivna e-postadress stämmer och tillhör den inloggade användaren.

Om handelsförfrågan inte skickas så kommer det vanligtvis att visas ett fel på webbplatsen. Inlagda eller köpta föremål kommer att finnas tillgängliga i ditt förråd.

Var hämtar ni priserna för olika valutor och varför visas de inte på alla sidor?

Valutan hämtas från Fixer.io. Skinhandel har Euro som basvaluta och valutakonvertering tillämpas endast för visningspriser på sidorna: marknad, varukorg och vid betalning.

Valutakonverteraren är inte tillämpad på sidor som betala med balans, sätt in pengar, ta ut pengar och transaktioner för att priset inte ska påverkas av skillnader från valutavärden vid olika tidpunkter.

Blev inte din fråga besvarad här?
Skapa nytt kundärende eller mejla support@skinhandel.com

Hur det fungerar

Kom igång

Logga in med Steam och fyll sedan i din trade länk, e-postadress och personuppgifter.

Köp skins

Leta efter skins på marknadssidan. Lägg till önskade föremål till kundvagnen och gå vidare till betalning.

Välj den betalningsmetod du föredrar och följ instruktionerna.

När betalningen är genomförd kommer dina köpta föremål levereras i en bytesförfrågan via steam från en av våra bottar och föremålen kommer vara tillgängliga i ditt förråd på sidan.

Sälj skins

På säljsidan, sätt priset för dina föremål och lägg upp föremålen på marknaden genom att depositera dem till en av våra bottar. Du kan ta ut dina föremål när som helst.

När du godkänt bytesförfrågan från botten kommer dina föremål vara tillgängliga på marknaden för andra användare att köpa.

När föremålet har sålts skickas en notifikation med information till din e-post. Denna information hamnar också hos dina transaktioner.

Din balans kommer bli updaterad med pengarna du har fått, som du antingen kan använda för att köpa nya skins ta ut som riktiga pengar.

Snabbsälj

På snabbsäljsidan, välj de föremål du vill sälja och klicka på "sälj föremål" knappen så får du en bytesförfråga skickad till dig från en av våra bottar.

När du godkänt bytesförfågan från botten kommer din balans uppdateras med totala priset av dina sålda föremål.