EUR

sv

en

sv

Användarvillkor

Senast uppdaterad: 21 Juni, 2017

Dessa villkor beskriver regler och regler för användning av Skinhandels webbplats.

Genom att komma åt denna webbplats godkänner du alla användarvillkor i sin helhet. Fortsätt inte använda Skinhandels webbplats om du inte accepterar alla villkoren som anges på denna sida. Följande terminologi gäller för dessa användarvillkor, sekretesspolicy och ansvarsfriskrivning och eventuella eller alla avtal: "Klient", "Du" och "Dina" refererar till dig, personen som använder denna webbplats och godkänner Företagets användarvillkor. "Företaget", "Oss", "Vi", "Vår" och "Våran", refererar till vårt Företag. "Partners", "Parter", eller "Oss", refererar till både Klienten och oss, eller antingen Klienten eller oss.

Licens

Skinhandel ger dig en återkallelig, icke-exklusiv, icke-överlåtbar, begränsad licens för att ladda ner och se webbplatsen enbart för dina personliga, icke-kommersiella ändamål, strängt i enlighet med villkoren i detta avtal.

Du får inte:

Publicera eller återanvända material från Skinhandel. Sälja, hyra eller dellicensera material från Skinhandel. Republicera, duplicera eller kopiera material från Skinhandel. Omfördela innehåll från Skinhandel (om inte innehållet är specifikt gjord för omfördelning).


Garantier och ansvar

Materialet som visas på denna webbplats tillhandahålls utan några villkor eller garantier för dess noggrannhet. Om inte annat uttryckligen anges i den utsträckning som lagen Skinhandel och dess leverantörer tillåter, utesluter innehållsleverantörer och annonsörer uttryckligen alla villkor, garantier och andra villkor som annars skulle kunna innefatta lagstadgad, gemensam lag eller egen rättighet och får inte vara ansvarig för eventuella skador, inklusive men utan begränsning till några direkta, indirekta, särskilda, följaktliga, straffande eller oavsiktliga skador eller skador på förlust av användning, vinst, data eller andra immateriella tillgångar, skada på goodwill eller rykte eller kostnaden för Upphandling av ersättningsvaror och -tjänster som härrör från eller är relaterade till användningen, oförmågan att använda, prestanda eller misslyckanden på denna webbplats eller de länkade sidorna och material som publiceras därmed, oavsett om sådana skador var förutsebara eller uppkommit i kontrakt, Eget kapital, återbetalning, enligt lag, gemensam lag eller annat.

Vi tar inget ansvar eller ansvar för saker som


  • -Stulna, duplicerade eller 'scamade' föremål
  • -Bot imitatörer, till exempel individer som hävdar att vara en bot från webbplatsen
  • -Steam konton som blir bannade, får handelsförbud, blir nätfiskade/kapade eller stulna.
  • -Driftstopp av Steam eller deras bytestjänst.

Uppsägelse

Vi kan säga upp eller upphöra med tillgången till vår tjänst omedelbart, utan föregående meddelande eller ansvar, av någon anledning, inklusive, utan begränsning, om du bryter mot villkoren. Bedräglig verksamhet som bedrägeri, förföljelse av bot eller administratörer, brott mot eller manipulationsförsök på webbplatsen leder till permanent förbud.


Betalningsvillkor

Skinhandel har tre primära betalnings gateways och ett alternativ att betala med medel som kan erhållas från att köpa pengar eller sälja skins på Skinhandel.

Paypal

Vi accepterar Paypal på Skinhandel men det är mycket begränsat att använda just nu, det kan ändras i framtiden.

Användaren MÅSTE HA VERIFIERAD STATUS för att bekräfta betalningen, vilket betyder att han / hon har verifierat sitt äganderätt till kreditkort kopplat till sitt Paypal-konto, annars går köpet inte igenom och kommer att återbetalas.

Det totala köpbeloppet är också begränsat men kan höjas om användaren tillhandahåller ytterligare verifiering med juridiska dokument och pass / id som stöd. Om du har problem med ditt köp, BEGÄR INTE ÅTERBETALNING FÖR DITT KÖP, Kontakta supporten med ett mail eller ett kundärende så löser vi det så fort som möjligt. Återbetalning leder till avstängning med alla användaruppgifter.

Kredit- / betalkort

Vi accepterar kreditkortsbetalningar med Payment Gateway Stripe som accepterar de vanligaste kredit- / betalkorten. Skinhandel lagrar inte kundens kreditkortsuppgifter, vi lagrar endast en unik identifierare som inte är känslig information så kallad "Card Fingerprint" som tillhandahålls av Stripe för att kontrollera om kortet är svartlistat.

Vi kräver också att användaren ger oss faktureringsuppgifter för att använda kreditkort. För att förhindra bedrägerier, kommer faktureringsuppgifterna att skickas till Stripe för att de ska validera det. När du anger faktureringsuppgifterna är du skyldig att ge kortinnehavaren rätt information. Om du inte gör det utgör det ett bedrägeribesök och du kommer att bli avstängd med alla användaruppgifter.

För både vår säkerhet och kundens säkerhet accepterar vi bara avgifter med 3D Secure-autentisering. Med andra ord måste kunden verifiera sitt ägande av hans / hennes kort vilket görs genom att ange kortinformation i kassan och sedan omdirigeras med en Iframe till deras banks 3D Secure-prompten. Observera att inte alla kredit- / betalkort stöder 3D-secure.

Swish Handel

Swish Handel är en mobil betalningsmetod som används för att överföra pengar mellan användare via telefonnummer och som stöder betalning via företag. Men det är bara tillgängligt i Sverige för tillfället. Användaren kan betala genom att ange telefonnummer och sedan bekräfta betalningen i Swish mobilapplikation.


Alla inköp anses vara slutliga och kan inte återbetalas.